Onze SloeGin is beperkt verkrijgbaar

Reserveer je fles van batch 2023-2024 op tijd. Reserveer

FlevosWeelde SloeGin

Een uniek traditionele jagersborrel, gemaakt met flevolandsekruiden. De basis zijn de sleedoornbessen van onze sleedoorns. Deze hebben wij aangeplant langs de akkerranden van onze boeren in Flevoland om de biodiversiteit te bevorderen. 

FlevosWeelde SloeGin is een kruidige borrel voor tussendoor op jachtdagen, tijdens de elevenses bijvoorbeeld om op te warmen in het veld. Of als afsluiter van een jachtdag om het wild dood te drinken. Het is daarom ook een uniek aperitief bij ieder wilddiner. Een unieke Gin met een verhaal.


SloeGin     BigBottle

Blijf altijd op de hoogte van de laatste FlevosWeelde nieuwtjes

Nooit te laat zijn voor de nieuwe batches FlevosWeelde SloeGin, SloeSherry of andere bijzondere FlevosWeelde alerts / specials? Laat dan je e-mailadres achter dan houden wij je op de hoogte.

FlevosWeelde SloeGin

De bessen van FlevosWeelde SloeGin Badge 2023-2024 zijn in oktober met de hand geplukt door onze fruitteler Cees de Groot. De SloeGin is nu aan het rijpen in onze gistingsflessen. In maart wordt de SloeGin gefilterd en rijpt het vervolgens verder op fles. In september 2024 is FlevosWeelde SloeGin op smaak en worden de flessen uitgeleverd, precies op tijd voor het wildseizoen. Er worden van badge 2023-2024 slechts 75 flessen geproduceerd. Gelimiteerd verkrijgbaar maar nú te reserveren.

Prijs
€ 35,00
Inhoud
0.5L
Alcoholpercentage
37,5%

Speciaal voor dé liefhebber, grote jachtgezelschappen en restaurateurs die iets bijzonders willen serveren aan hun gasten, hebben wij een beperkt aantal 3,5L FlevosWeelde SloeGin BigBottle's gemaakt.

Prijs
€ 325,00
Inhoud
3,5L
Alcoholpercentage
37,5%