Onze SloeSherry is beperkt verkrijgbaar

Reserveer je fles van batch 2023-2024 op tijd. Reserveer

FlevosWeelde SloeSherry

Een unieke Sherry die je niet vaak tegen komt. SloeSherry is niet eenvoudig te maken en het duurt enorm lang voordat je er van kan genieten. Het traditionele recept gaat al decenia over van jager op jager, van vader op zoon. 

Onze SloeSherry is eind november klaar. Het proces neemt van de eerste bloesem tot het eerste glaasje twee jaar in beslag. Het doorgaat verschillende handelingen voordat het uiteindelijk gedronken kan worden. SloeSherry is een bijzondere aanvulling bij wilddiners. Heerlijk als aperatief of bij een dessert. Een digestief met een prachtig verhaal die wilddiners extra karakter geeft..  

SloeSherry

Blijf altijd op de hoogte van de laatste FlevosWeelde nieuwtjes

Nooit te laat zijn voor de nieuwe batches FlevosWeelde SloeGin, SloeSherry of andere bijzondere FlevosWeelde alerts / specials? Laat dan je e-mailadres achter dan houden wij je op de hoogte.

FlevosWeelde SloeSherry

FlevosWeelde SloeSherry wordt gemaakt met de droesem van onze gefilterde SloeGin. Zo gebruiken wij de door Cees de Groot hand geplukte sleedoornbessen twee keer. Onze droesem zit namelijk nog vol gerijpte smaken en vormt, samen met extra Flevolandse kruiden, de basis van de SloeSherry. Dit tweede rijpingsproces duurt in totaal 9 maanden. Het resultaat is een bijzonder product dat eind november klaar is, precies op tijd voor de feestdagen.

Prijs
€ 39,00
Inhoud
0,5L
Alcoholpercentage
17,5